Presentaties

Wij verzorgen presentaties voor jouw event of bedrijf(sfeest).

Wat gaan we doen?

Een presentatie over Kleur & Stijl, figuurvormen en/of visagie. Ilse verzorgt het allemaal. Met haar 15 jaar kennis in het vak, haar gevoel voor humor, krijgt ze elke groep in beweging.

De presentaties zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op het bedrijf en type mensen. Een presentatie voor secretaresses is bijvoorbeeld heel anders dan voor medewerkers uit een kledingwinkel of medewerkers uit de zorg.

Presentatie Kleur, stijl en visagie

Hoe doen we dit?

Ilse verzorgt de presentaties op locatie met visuele ondersteuning met een beamer op een (groot) scherm. Ze verdiept zich in haar de doelgroep en stemt duidelijk met de opdrachtgever af wat het doel van de presentatie moet zijn en hoe zij dit wil overbrengen.

Een voorbeeld is dat de kleuranalyses worden uitgelegd, welke kleurtypes zijn er? Welke figuurvormen zijn er? Welke kleding past hierbij? Wat is/komt er in de mode en hoe pas je dit zelf toe?. Er worden veel voorbeelden gegeven. Leuk en leerzaam tegelijk!

Het kan ook alleen op visagie gericht zijn of beide. Een presentatie is ideaal voor grotere groepen waar een workshop niet past. Interactie blijft daarbij belangrijk. Vaak zijn de do’s en dont’s ook populair onderdeel van de presentatie waarbij het publiek betrokken wordt.

Deze presentaties zijn vanaf 20 personen te boeken. Er is geen maximaal aantal personen. Bij bijvoorbeeld 100 deelnemers past Ilse de workshop ook op maat aan.

Dit is Ilse

Ilse is begonnen als schoonheidsspecialiste. Op haar 21e startte ze haar onderneming en ging op pad als visagiste. Zij werkte voor mooie merken als Estee Lauder, Chanel en Clinique. 

15 jaar geleden is Beauty Bureau opgericht, een agency voor beauty-professionals die werkzaam zijn door heel Nederland.

Zelf is zij nog altijd graag als visagiste op de werkvloer te vinden,  maar richt zich de laatste jaren het meeste op het overbrengen van haar kennis. dit doet zij bijvoorbeeld met Beauty Bureau Academy, maar ook als gastdocent visagie bij MBO Rijnland en middels de presentaties en trainingen door heel Nederland.

Ilse beauty bureau academy

Meer weten?

Waar kan ik jou mee helpen?

Wellicht heb je na het lezen van de informatie nog vragen of wil je meer informatie over een bepaald onderdeel. Natuurlijk help ik je graag verder. Stuur mij even een mail via het formulier. Dan neem ik graag contact met je op.

Groetjes,

Ilse