Met ruim 15 jaar ervaring als Beauty Bureau Agency kunnen we wel met trots zeggen dat we een begrip zijn in de Beauty Branche. Door heel Nederland zetten wij Beauty professionals in.

Met Beauty Bureau Academy gaan we meer de verdieping in. We geven onze ervaring en kennis heel graag door! Er is zoveel (leuks) te vertellen over visagie, kleur & stijl en werken in deze branche.
Of het het gaat om trainingen, presentaties, workshops. Bij de academy verzorgen we alles op maat, heel bewust. Geen onderneming is hetzelfde, hoe fijn is het dat we echt op zoek gaan naar wat bij jou onderneming of personeel past?

Ilse en Sandra zijn de hoofdsprekers en trainers. Beide hun eigen expertise. We stellen ze graag voor. Uiteraard kunnen we, indien nodig, ook meer professionals uit ons team inzetten.

beauty bureau team

Ons team

Ilse

Ilse

Oprichter / docent / trainer

Ilse is begonnen als schoonheidsspecialiste. Op haar 21e startte ze haar onderneming en ging op pad als visagiste. Werkte voor mooie merken als Estee Lauder, Chanel en Clinique.

15 jaar geleden heeft zij Beauty Bureau, een agency voor beauty professionals die werkzaam zijn door heel Nederland, opgericht.

Ze is altijd nog zelf op de werkvloer als visagiste te vinden maar richt zich de laatste jaren het meeste op het overbrengen van haar kennis. Is Beauty Bureau Academy gestart, is gastdocent visagie bij MBO Rijnland en verzorgt presentaties en trainingen door heel Nederland.

Sandra

Sandra

Docent / trainer / planner

 

Sandra werkt al 25 jaar als visagist & haarstylist, en is ook al jarenlang werkzaam bij de Beautybureau Agency.

Ze heeft veel ervaring met fotoshoots, bruiden en geeft trainingen en workshops. Sinds 2014 geeft ze met veel plezier haar kennis en liefde voor het visagievak door als docent.

Bij de Academy denkt ze graag mee over de inhoud, zet en geeft visagie trainingen bij bedrijven.

Meer weten?

Waar kan ik jou mee helpen?

Wellicht heb je na het lezen van de informatie nog vragen of wil je meer informatie over een bepaald onderdeel. Natuurlijk help ik je graag verder. Stuur mij even een mail via het formulier. Dan neem ik graag contact met je op.

Groetjes,

Ilse